Κονταξοπούλου 150, Ωραιόκαστρο 57013 / Θεσσαλονίκη

Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μας

Η γνώση και η εμπειρία αρκετών χρόνων με τα αεροβόλα, και ειδικότερα με το άθλημα της σκοποβολής δίνει τη μεγαλύτερη εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

 

Αεροβόλα Όπλα

Δραστηριοποιούμαστε από το 2010 με αεροβόλα όπλα όλων των τύπων (προ συμπιεσμένου αέρα, PCP, ελατηρίου και CO2). Τα αεροβόλα μας χωρίζονται και σε κατηγορίες μεταξύ τους, σκοπευτικά (target shooting, ψυχαγωγίας (plinking), και ανοικτού πεδίου( FieldTarget).

Service Όπλων

Όλα τα όπλα μετά από ενα εύλογο διάστημα χρήσης χρειάζονται την συντηρησή τους. Κάθε περίπτωση συντήρησης είναι διαφορετική και έτσι την αντιμετωπίζουμε, χρησιμοποιώντας πάντα τα σωστά εργαλεία. Σκοπός μας να παραλάβετε το όπλο σας και να το νιώσετε σαν καινούργιο.

Service Φιαλών

Επίσης στο κατάστημα μας μπορείτε να κάνετε service του εξοπλισμού κατάδυσής σας. Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών όπως η αναγόμωση φιάλων πεπιεσμένου αέρα και η επαναγόμωση φιάλων μεχρι 300 BAR.

Άθλημα Σκοποβολής

Αν ασχολείστε με το άθλημα της σκοποβολής τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το άθλημα της σκοποβολής αλλά και τις κατάλληλες υπηρεσίες service έτσι ώστε το όπλο σας να είναι πλήρως λειτουργικό για να πετυχαίνετε το στόχο σας με άνεση.

Όπλα και αξεσουάρ

Μεγάλη ποικιλία σε όπλα και αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες επισκευής

Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του οπλισμού σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία.

Άμεση αποστολή

Κάνετε την παραγγελία σας και σε 1-3 εργάσιμες, ανάλογα και με την διαθεσιμότητα, θα παραλάβετε το δέμα σας.

Καλάθι αγορών
0
    0
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ